Skip to main content

OVER ONS

BBQ Party's

EEN PASSIE VOOR VERS EN ... VUUR

Na mijn opleiding aan de hotelschool in Mol, werkte ik jarenlang in toeristische centra in de Kempen. Aanvankelijk in de bediening, later kwam ik in de keuken terecht. In mijn vrije tijd leefde ik me uit bij verschillende verenigingen in Schoonbroek. Steevast kreeg ik de verantwoordelijkheid over het eetgebeuren tijdens bij verschillende festiviteiten. De plaatselijke Chiro organiseerde jaarlijks een grote barbecue en daar is eigenlijk alles begonnen. 

In 2012 schaft ik me een heuse professionele barbecue aan. Het vervoeren van het loodzware toestel was geen sinecure. Ik zocht naar een oplossing en die vond ik in Frankrijk.

 

FRANSKE

In Frankrijk vond ik een leuke Citroën HY pick-up. Omdat het autootje uit Frankrijk komt, noemde ik hem Franske. En zo kent iedereen hem intussen. Op Franske werd een liftgrill geplaatst: een grote barbecue op houtskool die met een ingenieus liftsysteem in hoogte kan versteld worden. Nu was ik pas echt goed uitgerust en het geheel oogt prachtig.

 

PASSIE VOOR  GROENTEN

De salades en sauzen maak ik met veel zorg. Naast de traditionele salades maak ik tal van leuke creaties, allemaal kraakvers uit eigen atelier. De salades zijn niet alleen origineel, je moet er duimen en vingers bij aflikken. De salades worden steevast aangepast aan het seizoen.

 

PUUR GENIETEN

Als jij vertelt wat je graag op de barbecue wil, dan kan je voor de rest genieten met je gasten. Snuister rond op de site, vraag gerust info en dan zien we elkaar misschien binnenkort op een heerlijk barbecuefeest.